Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

HKLKlímatechnika

Klímát veszek!

Hasznos tanácsok szakembereknek és végfelhasználóknak

2017/7-8. lapszám | Lantos Tivadar |  9797 |

Figylem! Ez a cikk 5 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Klímát veszek!

Indul a klímaszezon, egyre többen vesznek légkondicionáló berendezést. A vásárlásnál megannyi kérdés merül fel; milyen a jó készülék, mennyire hűtsük le a lakást, mennyire zajos, érdemes-e hűtő-fűtő spliteket venni. Ezekre a kérdésekre válaszolunk, segítve a végfelhasználókat az optimális döntésben.

Elindult a szezon, a klímások tisztítják, karbantartják a berendezéseket, ugyanakkor egyre több készüléket telepítenek. A szakemberhiány, a viszonylag magas árak kedveznek a feketén szerelőknek is. Fontos azt tudni, hogy az olcsó munka elsősorban azért tud olcsó lenni, mert nincs mögötte megfelelő szerszámozottság, és sajnos a szaktudás is hiányzik. Ha viszont az illegálisan beszerelt készülék meghibásodik - ami valljuk be, igen gyakori , nem lesz garancia, és a legtöbb esetben bottal ütheti a megrendelő a fekete szerelő nyomát.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

KereskedelemKlíma