VGF&HKL szaklap

Egyedi berendezések építése

2017. március 5. | Csizmazia Gábor |  470 | |

Egyedi berendezések építése

Egyre gyakrabban keresnek meg bennünket partnerek azzal az igénnyel, hogy maguk szeretnék megépíteni az ügyfeleik által rendelt speciális kondenzátort, aggregátot, csoportaggregátot vagy folyadékhűtő berendezést. Ennek elsődlegesen anyagi, másrészt szállítási határidőt érintő okai vannak.

A speciális igényeknek megfelelő, kisszériás berendezéseket a nagyobb gyártók igen drágán és nem szívesen készítik el, hiszen teljesen át kell alakítani a gyártósorukat az adott berendezés igényeinek megfelelően. Ezen a problémán próbáltak meg segíteni egy új, 100%-ban magyar fejlesztésű termékcsalád gyártói.

A termékcsalád azért részben nyugat-európai részkomponensek felhasználásával, de egészben magyarországi tervezéssel és gyártással készül. A berendezések fejlesztése során az elsődleges cél az volt, hogy a magyar és közép-kelet-európai piaci viszonyoknak megfelelő, kifejezetten szakcégek és szakemberek számára kedvező árú és szervizbarát, szabadon konfigurálható terméket tegyen elérhetővé.

A termékek ún. OEM (Original Equipment Manufacturer) termékek, melyet annak vásárlója valamilyen nagyobb termék részeként, mint sajátját adja tovább. Ennek megfelelően a termék beépítése, továbbfejlesztése, módosítása során az alkalmazhatóság, teljesítmények, zajszint stb. vizsgálata és a megfelelő működés biztosítása a vevő feladata és felelőssége.

A teljes cikket csak előfizetőink olvashatják, bejelentkezés után.

Ha van előfizetése, . Még nem előfizetőnk? Válasszon előfizetési konstrukcióink közül!

Előfizetés