VGF&HKL szaklap

Forradalom

2018. április 10. | Szilágyi László |  184 | |

Forradalom

„A forradalom gyorsan jövő, megrázó társadalmi jelenség, amely teljesen átalakítja a társadalmi és politikai intézményrendszert, vagy komoly kulturális, gazdasági áttörést hoz.”

Ha a hazai épületgépészeti kereskedelemben bekövetkezett változásokra vetítjük, akkor ez a Wikipédából származó definíció így kap értelmet: A magyar épületgépészeti piacon gyorsan jövő, megrázó jelenség, amely teljesen átalakítja a kereskedelmi rendszert és komoly gazdasági áttörést okoz.

Úgy gondolom, hogy a változások soha nem valaminek a kezdetét vagy végét jelentik, hanem egy állandóan fejlődő, alkalmazkodó hatások és ellenhatások sorozata. Persze vannak kilengések, és sokszor ezek drasztikus változásokat okoznak, de mindig vannak előzményei és következményei. Nem szeretném, ha ez a cikk összeesküvés-elméleteknek adna támpontot, így mindössze személyes véleményemet írom le, mindenféle hátsó, gonosz, ördögi vagy politikai ráhatás nélkül. Célom mindössze egy gondolat megfogalmazásának elindítása, ami hatással lehet erre az örvénylő piaci helyzetre, és talán mindannyiunk számára nyújthat pozitív előrelépést.

A teljes cikket csak előfizetőink olvashatják, bejelentkezés után.

Ha van előfizetése, . Még nem előfizetőnk? Válasszon előfizetési konstrukcióink közül!

Előfizetés