Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

EszközeinkLégtechnika

Légtisztító: egészséges szobai levegő

2018/6. lapszám | Lantos Tivadar |  1445 |

Figylem! Ez a cikk 5 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Légtisztító: egészséges szobai levegő

A szobai légtisztítók a nyári, pollennel terhes időjárásban aktuálissá válnak. A piacon sokfajta berendezést kapni, vannak ionizátoros, fotokatalitikus készülékek, vannak párásítós és párásító nélküli eszközök is.

A jó minőségű, nagy hatásfokú légtisztítók és ionizátorok emellett védelmet nyújtanak a lakáson belül allergiát okozó házipor-atkáktól, valamint a passzív dohányzástól is, így a zárt helyiségekben megóvhatjuk magunkat a szennyezett levegőtől.

Ma már olyan komoly légtisztító készülékek kaphatók, amelyekkel a szmog, kipufogógázok, benzingőz, ételszagok, baktériumok, sőt a vírusok egy része is kiszűrhető a levegőből.

A légtisztítók szűrőrendszere általában az alábbi szerkezetet követi: előszűrő, szagtalanító, HEPA-szűrő, ionizáló.

A cikk még 6 199 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés