VGF&HKL szaklap

Jubileumi HUNGAROTHERM 2019-ben

2019/1-2. lapszám | támogatott cikk |  313 | |

Jubileumi HUNGAROTHERM 2019-ben

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, az otthonteremtés legnagyobb kiállítása, a CONSTRUMA csokor 2019-ben április 3–7. között kínál újabb lehetőséget az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek a bemutatkozásra, újdonságaik felvonultatására a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő és az idén már 10. alkalommal sorra kerülő HUNGAROTHERM is tagja e csokornak, így még erőteljesebb szakmai részvétel várható látogatói oldalról.

Az idei évben 10. alkalommal megrendezendő HUNGAROTHERM immáron 20 éve, kétévente vonultatja fel a gyártók újdonságait és mutatja be a legújabb trendeket. Széles körű szakmai támogatottsággal, színvonalas szakmai programokkal, a hazai épületgépészet kiváló cégeinek felvonultatásával a gépészmérnökök, az épületgépészet területeinek szakemberei számára kiemelkedő lehetőséget kínál a HUNGAROTHERM a piaci kínálat áttekintésére, a trendek megismerésére. Szerves része a RENEO, a megújuló energiák tematikáját bemutató kiállítás, melyet a szakma és a nagyközönség részéről is kiemelt érdeklődés övez.

A HUNGAROTHERM az eltelt 20 évben – a piaci viszonyok és az ágazat helyzetétől függően – sok változáson ment keresztül: a korábbi CONSTRUMA építőipari kiállításból a 90-es évek végén kivált épületgépészeti témakör kezdetben önálló rendezvényként, külön időpontban valósult meg. Néhány év elteltével azonban ismét visszatért a CONSTRUMA kiállítás mellé, önálló rendezvényként. Az egyidejű megrendezés, az építőipari és épületgépészeti területek szoros kapcsolata, szinergiái olyan erőt képviselnek így együtt, amely a résztvevő kiállítók és látogatók számára is komoly szakmai előnyt jelent. Az elmúlt évek során a CONSTRUMA és a vele egyidőben rendezett kiállítások egy komplex otthonteremtési csokorrá fejlődtek, ezzel pedig a régióban unikumot jelentenek.

A csokor, az építőipari ágazat fejlődését tükrözve, minden alkalommal több száz kiállítóval, 45 000-50 000 látogatóval, 5 pavilonban és a szabad területen vonultatja fel az ágazat újdonságait. Az otthonteremtés legszélesebb spektrumát kínálja a látogatóknak, ilyen formában az építkező, felújító nagyközönség és a szakma számára is a legfontosabb esemény.
A hazai építőipar elmúlt években megindult fellendülése továbbra is folyamatos fejlődést, bővülő üzleti lehetőségeket kínál a piaci szereplőknek. A megélénkült piaci viszonyok jól nyomon követhetőek a CONSTRUMA különböző tematikáin is.
A tavalyi és az idei év intenzitása várhatóan 2019-ben is fennmarad. A kiállítás területének jelentős részét már lefoglalták a cégek. A szervezők már a kísérő szakmai programokról egyeztetnek annak érdekében, hogy a szakmai látogatók számára is minél vonzóbb fejlődési lehetőségeket kínáljanak a kiállítói újdonságok feltérképezése mellé.

A szakmaiprogram-tervek között szerepel a Budapest és Pest megyei Mérnöki Kamara által szervezett szakmai továbbképzés, a Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség által szervezett konferencia. Új elem, hogy a kiállításon a VGF szaklap 5 napos workshop programmal készül: az első három napra kifejezetten a szakmának szóló témákkal: megújulóenergia-forrás fórummal, épületgépész ankéttal, épületvillamossági konferenciával. A hétvégére pedig az építkező, felújító nagyközönség számára szakértői tanácsadással, termékbemutatókkal tarkított építőipari megoldások bemutatásával.

A kiállítás nyitvatartása: április 3–7., naponta 10-től 18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bővebb információ: www.hungarotherm.hu

KereskedelemKiállítás


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem