Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Ajánló

Ezt hallgasd meg!

2019/11. lapszám | Szilágyi László |  349 |

Ezt hallgasd meg!

Az emberek több csatornán keresztül is képesek információkat befogadni, s a legtöbb kommunikáció alapvetően nonverbális eszközökkel zajlik. Furcsának tűnik, de az olvasás is egy auditív csatorna, hiszen a szavakat olvasás közben „belső fülünkkel” halljuk, egy információ, amit valaki más mond, papírra vetett. A hallgatás, olvasás segítségével képesek vagyunk tanulni, új információkat szerezni. Ha csak mi beszélünk, semmi újat nem kapunk, csak azt halljuk, amit eddig is tudtunk.

A VGF&HKL-t érdemes „meghallgatni” novemberben, hiszen megismerhetjük a gázkészülékcserék mikéntjét szerelői szempontból, megismerkedhetünk a fűtőkábelek előnyeiről és helyes felhasználási módjukról, megtudhatjuk, jövőre milyen energetikai szigorítások állítanak minket új helyzetbe, miért érdemes cégautót üzemeltetni, hogyan takarékoskodjunk az ivóvízzel, hogy működnek a légmosók.

Előfizetőink díjmentesen meghallgathatják november 29-én a BME „E” épületében megrendezésre kerülő VGF@HKL ankét keretében az „Épületgépész kontra kéményseprő” konferenciánk előadóit. A rendezvényen egyebek mellett az új GMBSZ módosításait és a gyűjtőkémények ügyeit is megvitatjuk.

Aki ezt a lapot most a kezében tartja, jó eséllyel már tagja a VGF&HKL elitjének, az előfizetői körnek, ám ha eddig még nem fizetett elő, most a Metabo ajándék építkezési rádióját is megkaphatja, ha a vgf.hu/metabo oldalunkra látogat.

Aki eddig még nem hallott róla, a hó elejéig még pályázhat a Zellerin Mátyás-díjra, ami kifejezetten épületgépész kivitelezők példaértékű munkáját hivatott értékelni, bemutatni.

A novemberi lapszámunkhoz sok figyelmet kívánok, hallgasson ránk!

„Lapozz bele a szakmába!”

Legyen Ön is előfizetőnk!

Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja nélkülözhetetlen olvasmánya minden munkájára igényes, a szakma aktualitásait követő szakembernek. A VGF&HKL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmát érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat szakcikkeink segítségével – évente 10 alkalommal.

ELŐFIZETÉS →

VGF&HKL szaklap


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem