VGF&HKL szaklap

Ajánló

Legjobb

A legjobb épületgépészek előfizetőink. Előfizetőink a legjobb épületgépészek!

2019/10. lapszám | Szilágyi László |  281 | |

Legjobb

A VGF&HKL előfizetői bázisa méltán viseli a legnagyobb és leghatékonyabb szakmai közösség címét, hiszen olyan létszámban tömörít szakembereket, hogy az már önmagában is meghatározója a szakmának.

Az előfizetői tagság önkéntes, így csak olyan szakemberekhez jut el a lap, akik ezt szeretnék, mi több, fizetnek érte. Ennek a közösségnek a legnagyobb ereje a tudásszomjában van, hiszen egy olyan szakmai elit tagjairól beszélünk, akik hónapról-hónapra megújítják tudásukat, és az elméletet a gyakorlatban is alkalmazzák. Az előfizetők folyamatos szakmai képzésben részesülnek, és olyan tudástárral rendelkeznek, ami vetekszik egy komolyabb szakiskola könyvtári anyagával. A legújabb piaci információk, termékösszehasonlítások és gyakorlati esettanulmányok ráadásul saját gyártású tartalmak, amik egyedivé teszik ezt a médiumot.

Ma, az aktuális szaktudással rendelkező épületgépész a legértékesebb munkaerő, a szakma krémje. Presztízst jelent, ha valaki a VGF&HKL szaklap előfizetője, és büszke is lehet rá, aki besűríti a mindennapi munkájába az önképzést, az új szakismeret megszerzését. Számunkra, a kiadó munkatársai számára ez a közösség a legfontosabb, a cikkek írásánál és a lap szerkesztésénél az olvasók érdeke az első.

A többéves előfizetői tagsággal rendelkező olvasóinknak minden nap igyekszünk megfelelni és hálával tartozunk, hiszen ők a mi életünk mozgatórugói.

Kedves Előfizetőnk, munkánkat Neked ajánljuk, és kínáljuk aktuális, októberi lapszámunkat.

Lapozz bele a szakmába!

VGF&HKL szaklap


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem