Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

EszközeinkLégtechnika

Polipropilén rendszerek összehegesztése, az elektrofittingek használata

Szerelési hibák a gyakorlatból 1.

2019/9. lapszám | Kaszab Gergely |  769 |

Polipropilén rendszerek összehegesztése, az elektrofittingek használata

Lapunk új sorozatot indít, amelyben arra igyekszünk útmutatót kínálni, hogyan kerülhetik el a szerelők a leggyakoribb hibákat a kivitelezés során. Elsőként a címben is jelzett polipropilén rendszerekkel (PP-R) foglalkozunk. Mottónk: Más kárán tanul az okos!

A minőségi termékek gyártóinak, a beruházóknak, az épületgépész mérnököknek és az épületgépész kivitelezőknek is azonos az érdeke: a problémamentes, tartósan minőségi rendszerek létrehozása. A kivitelezés, nyomáspróba vagy átadás során mégis komoly viták alakulhatnak ki, hogy a termék hibás vagy a szerelés nem volt megfelelő. Sokszor az információk átadása nem elég alapos, ezért a minőségi gyártók ezen változtatnak. Honlapjaikon, akár QR-kód használatával, rövidfilmeket nézhet meg a kivitelező a helyes szerelésről, ingyenesen minőségi szerszámokat adnak bérbe számukra a munka idejére, az építkezés helyszínén technológiai és géphasználati oktatást tartanak és olyan magyar nyelvű nyomtatott anyagokat adnak számukra, amin a jó és a hibás szerelési gyakorlatok és ezek következményei figyelhetők meg. Az itt leírt gyakorlati problémák és megoldásaik is ezt a célt szolgálják.

A cikk még 8 040 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés