Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Ajánló

Korona

Az egész világ pánikban van a rohamosan terjedő koronavírus miatt

2020/4. lapszám | Szilágyi László |  274 |

Korona

Februárban megjelent a vírus Európában, és hatására mát az épületgépészeti szektorban is komoly változások történtek. Elhalasztották az összes európai építőipari szakkiállítást és március 12-től Magyarországon is veszélyhelyzetet hirdettek ki. A határozatlan ideig tartó tilalom hatására elhalasztották a Construmát és a kiadónk is az utolsó pillanatban kényszerült az S. Lakásszellőzés Konferencia elnapolására, ezt a lapszámot pedig, mát otthoni munka keretében szerkesztették a szerkesztőség munkatársai. Példátlan hatása van a szakmánkra és az életünkre a vírus terjedésének megakadályozására életbe lépett rendelkezéseknek.

Mindannyian felelősek vagyunk a környezetünkért, embertársainkért, kollégáinkért és a családunkért Mindenkinek nagyobb figyelmet kell fordítania a higiéniára és minden tőle telhetőt meg kell tennie az immunrendszerének megerősítéséért és a fertőzések terjedésének megakadályozásáért Az események gazdasági hatásai még nem felmérhetőek, de az biztos, hogy hatással lesznek ránk. A fuvardíjak megemelkedése, a kínai alkatrészellátás korlátozottsága, a társadalmi hatások és korlátozások biztos áremelkedést fognak okozni, és lehet számítani a forgalmak csökkenésére is. Ennek ellenére mi bizakodóak vagyunk, de felkészülünk minden lehetséges helyzetre.

Kiadónk működése zavartalanul folytatódik, természetesen a javasolt egészségügyi elővigyázatosságok betartásával és távmunkával. A VGF&HKL szerkesztősége továbbra is a megszokott minőségben biztosítja a szakmai tudást olvasóinak mind a nyomtatott kiadványaiban, mind az online felületein.

Ezt a lapszámot online elérhetővé tettük, bárki letöltheti itt, a honlapon. Kedves olvasóinknak kitartást, jó egészséget kívánok, vigyázzanak magukra!

Legyen Ön is előfizetőnk!

Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja nélkülözhetetlen olvasmánya minden munkájára igényes, a szakma aktualitásait követő szakembernek. A VGF&HKL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmát érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat szakcikkeink segítségével – évente 10 alkalommal.

ELŐFIZETÉS →

KoronavírusVGF&HKL szaklap


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem