Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Tanulságos történetek

A hálózati nyomáscsökkentő volt a bűnös

2020/7-8. lapszám | Lantos Tivadar |  1211 |

A hálózati nyomáscsökkentő volt a bűnös

Gyakran előfordul, hogy az újonnan telepített gázkazánt hivatalosan nem helyezik üzembe. A fűtési rendszert kivitelező gépész ideiglenesen bekapcsolja a készüléket, ami a későbbiekben „úgy marad”. Ebből később jelentős problémák keletkeznek.

Egy hollókői család kálváriája inspirált minket arra, hogy részletesen foglalkozzunk a gázkészülékek beüzemelésével szakmai szempontból. A szakemberek számára is fontos információ lehet, hogy hogyan, mikor, kinek, milyen módon kell egy gázkazánt üzembe helyeznie. Ezen felül a tanulságos történet figyelmezteti a szakmagyakorlókat arra, ha elmarad a beüzemelés, vagy szakszerűtlenül indítják be a készüléket, a későbbiekben ez a hiba megbosszulja önmagát. 

A cikk még 13 363 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Kondenzációs kazánSzerelésTanulságos