Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Ajánló

Home office

2020/5. lapszám | Szilágyi László |  1118 |

Home office

A koronavírus-világjárvány hazánkban is komoly változásokra kényszerítette a lakosságot, és persze kihatott a mi szakmánkra is.

Nagyon sok iroda átmenetileg bezárt, akár csak az üzletek és a szolgáltató egységek. Mondhatni, öröm az ürömben, hogy ezekben az intézményekben személyes kontaktus nélkül is tud egy fűtésszerelő dolgozni, ha a megrendelő él ezzel a lehetőséggel, és a szerelő sem maradt otthon. A fűtési szezon vége egybeesett a kijárási korlátozásokkal, de az első intézkedések lehetővé tették, hogy az építőipari tevékenységet folytatók tovább dolgozzanak, nyilván a javasolt egészségügyi óvintézkedések mellett. Az első néhány hétben kialakult pánik és kapkodás után néhányan már a jövőt fürkészték, és nem is a leállásokkal és a visszaeséssel tervezgettek, hanem az újraindulásban rejlő lehetőségeket mérlegelték. Mi is így teszünk!

Kiadónk az újraindulásban nyújt segítséget azoknak az olvasóinak, akik megújult erővel tervezik a szakmai életüket. Tájékoztatjuk az épületgépész kollégákat a kialakult helyzetről és a ránk vonatkozó változásokról. Az adóváltozásoktól kezdve, a kríziskommunikáción keresztül egészen a légtechnikai rendszerek fertőtlenítéséig vesszük sorba a témákat és természetesen mindent szerelői szemmel elemzünk. A májusi számunk a megszokott formában és minőségben nyújt új szakmai tudást olvasóinknak, mind a nyomtatott kiadványukban, mind az online felületeinken (www.vgf.hu).

A kijárási korlátozások és a gazdasági visszaesés mindannyiunkra hatással lesznek, ez nem kérdés már. Aki eddig is megfelelő minőségben és tisztességgel dolgozott, a jövőben is meg fogja találni a lehetőségeket. Viszont ezek nem fognak az ölünkbe pottyanni, meg kell érte dolgoznunk, és készülnünk kell a versenyre! A VGF&HKL májusi számának tudásanyagával felvértezve már egy lépést meg is tett minden olvasónk a jövő felé

Jó egészséget, erőt és kitartást kívánok!

„Előfizetőink a legjobb épületgépészek, a legjobb épületgépészek előfizetőink!”

KoronavírusVGF&HKL szaklap


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem