Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

HKLHűtéstechnikaTanulságos történetek

Hűtőház konténerből

2020/3. lapszám | Lantos Tivadar |  7879 |

Hűtőház konténerből

Hűtőkonténereket régóta használnak szállítmányozási célra. Egy hűtőház felépítése igen költséges feladat, még a bérlés sem olcsó. Olcsóbb, gazdaságosabb lehet egy hibridmegoldás, a telepített konténerhűtő. Ám az üzemeltetést itt sem lehet megspórolni. Alábbi tanulságos történetünk egy konténerhűtő leolvasztását szabályozó véghőmérséklet-érzékelő szondáról szól.

Konténerekből a világ minden pontján óriási mennyiséget használnak fel áruszállításra, tárolásra, ebből következően nagyszámú konténer kerül leselejtezésre, ha már mechanikailag nem kellőképpen stabil a daruzáshoz. Az újrahasznosítás azonban ezen a területen is nagy népszerűségnek örvend, nagyobb cégek szakosodtak a kikötői használatból kivont konténerek forgalmazására. Viszonylag kis költségből el lehet készíteni a konténerek megfelelő szigetelését, így akár mélyhűtésre is alkalmassá tehetők.

A cikk még 7 918 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Hűtés