Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Szakmakörnyezet

Sikeres volt a virtuális ISH Digital

Összesen 373 vállalat mutatta be termékeit az ágazat legnagyobb nemzetközi vásárán

2021/5. lapszám | Erdősi Csaba |  413 |

Sikeres volt a virtuális ISH Digital

A zöldfordulat a fűtéstechnikában, az egészséges légellátás és a tiszta, higiénikus fürdőszoba – ezekre a társadalmi, politikai és gazdasági jelentőségű témákra irányította rá a figyelmet a világ legnagyobb épületgépészeti szakkiállítása, a járványhelyzet miatt idén csak az online térben megrendezett frankfurti ISH. Az alábbiakban a szervezők záróközleményét ismertetjük.

Lapunk rendszeresen képviselteti magát a kétévente megrendezett ISH szakkiállítás és vásáron, ahol az érdeklődök megismerhetik a jelen legújabb fejlesztéseit és képet kaphatnak a jövő várható innovációiról. A rendezvény idén a koronavírus-helyzet miatt jelentősen eltért a megszokottól. A kiállítók és az érdeklődők, köztük lapunk munkatársai ugyanis nem a szokásos helyszínen, a frankfurti vásárváros impozáns pavilonjaiban, hanem csupán a virtuális térben találkozhattak március 22. és 26. között. Noha a személyes kapcsolatfelvételek, beszélgetések hiánya nyilvánvalóan rányomta a bélyegét a látogatói élményre, aki követte az eseményt, így is számos olyan információval gazdagodhatott, amelyek a jövőben meghatározóak lehetnek az ágazat mindennapjaiban.

A cikk még 5 007 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

ISHKiállításNagyvilág