Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

A jövő fürdőszobája a GROHE-tól

2021/9. lapszám | támogatott cikk |  472 |

A jövő fürdőszobája a GROHE-tól

A GROHE megalapítása óta élen jár a technológiai újítások terén. A vállalat mérnökeinek mindenkori célja olyan termékek gyártása, amelyek egyszerre képviselik a német minőséget, kiszolgálják a legmagasabb fogyasztói igényeket, könnyen installálhatók, környezetbarátak és nem utolsó sorban divatos vonalvezetésűek is.

GROHE RAPID SLX -A jövő már a fürdőszobában van

A GROHE falsík mögötti WC-tartály megoldása gyorsabb, erősebb, intelligensebb minden eddigi rendszernél, amely megkönnyíti és okosabbá teszi nemcsak a szerelők, de a végfelhasználók életét is. Ezzel biztosítja, hogy a technológiai fejlődésnek semmi se álljon az útjába.

Egyedülálló öblítőszelep

A RAPID SLX integrált öblítésvezérlőjének segítségével mindig köny- nyedén állítható a víz sebessége, így a rendszer tökéletesen illeszkedik a piacon egyre népszerűbbé váló peremmentes WC-kerámiákhoz, ráadásul a teljesen állítható vezérlő nem igényel bontást, 100%-ban készen áll a jövőbeli telepítésre is.

Könnyű csatlakozás

A rendszer integrált elektromos csatlakozóval rendelkezik, sőt, a bidés WC-khez kialakított vízcsatlakozás is alapfelszereltsége a rendszernek, így az intelligens elektromos WC-funkciókat egyszerűen „plug and play” megoldással lehet telepíteni, akár a későbbiekben is.

Közvetlen hozzáférés, bármikor

A Rapid SL)( új telepítődobozához már alapkivitelben is könnyú hozzáférést biztosító ajtó tartozik, így ha a jövőben bármikor változtatni kell valamit, például az elektromos vagy vízcsatlakozások korszerű- sítésekor, vagy ha a normális kerámia WC-csészéről bidés WC-re vált a megrendelő, a Rapid SLX U alakú keresztrúdja minden eddiginél több helyet biztosít a szereléshez.

Nyomólapok széles választéka

Egy GROHE nyomólap több mint az utolsó simítás. A Rapid SLX láthatatlan munkájának megkoronázását jelenti. A kétféle méret, a 3 különböző dizájn és a 12 különböző szín és kivitel a választás szabadságát nyújtja, ezzel lehetővé téve, hogy mindenki megtalálja az álmai fürdőszobájához leginkább illő árnyalatot.

GROHE SENSIA ARENA – Japán technológia európai köntösben

A Sensia Arena zuhany-WC a GROHE első luxuskategóriás, smart megoldásokat tartalmazó okos WC-je, amellyel a személyes higiénia sosem látott szintre emelkedik. A termék a Japán hagyományokra alapozva egyesíti a hagyományos toalettek és a bidék legjobb funkcióit, és kiegészíti a modern technika újdonságaival.

Személyre szabott tisztaság

A különböző tisztító lehetőségek kombinálásával a toalett használat sokkal kíméletesebbé és higiénikusabbá válik. A WC-be két különböző tisztító fejegység került beépítésre (az egyik kimondottan hölgyek számára), melyeknek állítható a pozíciójuk, a víznyomásuk és a vízsugár hőmérséklete is. Ezt egészíti ki egy meleg levegős szárítófunkció, így a Sensia Arena használata teljesen tiszta és friss érzetet biztosít a papír érdessége nélkül. Ráadásul a beépített ventilátornak köszönhetően a kellemetlen szagok miatt sem kell aggódni. Ha megtaláltuk a számunkra legkellemesebb beállításokat, azokat nem kell újra beprogramozni, hiszen a toalett saját memóriával rendelkezik, így a család minden tagja személyre szabhatja a funkciókat. A WC irányítható az oldalára szerelt panel, vagy a távirányítója által, de akár az okostelefonunkra telepített applikációval is.

Tökéletes higiénia

A kényelmi funkciók a személyre szabott beállításoknál nem értek véget, hiszen tisztántartása is rendkívül egyszerú: a különleges Acqua Ceramic és Hyper Clean bevonatoknak köszönhetően nem tapadnak meg a csésze felületén a baktériumok, a tripla erősségú örvény pedig a WC minden szegletét eléri, így biztosítva a tökéletes öblítést. A tervezők a design kialakításánál is szem előtt tartották a könnyú tisztítást és a Sensia Arena perem nélküli kialakítást kapott.

grohe.hu

FürdőGroheWC