Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

FűtéstechnikaSzakmakörnyezet

A gázkazánok jövője

2022/4. lapszám | Erdősi Csaba |  1303 |

A gázkazánok jövője

Komoly viták folynak a sajtóban arról, betiltják-e az Európai Unióban az új gázkazánok értékesítését, s ha igen, mikor. A válasz röviden: nem, nem fogják betiltani. Változások viszont várhatóak, a tagállami és a közösség egészének a szintjén is az várható, hogy a gáz szerepe csökkenni fog. Ettől még senki ne forduljon el egy gázkazán megvásárlásától, ha számára, az ő lakásában, házában az jelenti az ideális fűtési megoldást.

Ha április, akkor két dolog biztos évek óta: a VGF&HKL, készülve a Construma szakkiállításra, a szokásos 80 oldal helyett 120 oldalon jelenik meg, és a lap első tagjában a háztartási méretű kondenzációs gázkazánokról készítünk összehasonlító táblázatot. Nincs ez másként most sem. Egy ilyen vaskos lapszám összeállítása jelentős időt emészt fel, a munkát jó előre kell megkezdeni, hogy ki ne fussunk a határidőből. Amikor elkezdtük gyűjteni idei gázkazános táblázatunk anyagát, még szó sem volt arról, hogy kitör az orosz-ukrán háború. E sorokat a fegyveres összecsapás második hetében írom, és semmi bizonyosat nem tudhatok arról, hogy mire a lap megjelenik, milyen lesz a helyzet a fronton – és esetlegesen a gázfronton.

A cikk még 9 296 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 990 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1990 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 9990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

KazánKondenzációs kazán

Kapcsolódó