Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Ajánló

Durranás

2022/1-2. lapszám | Szilágyi László |  515 |

Durranás

Bátran állíthatjuk, hogy az idei év sem hoz sokkal csendesebb évet. Még cseng a fülünkben a pezsgősüvegek durrogása, de mintha az ünnepek is egy szempillantás alatt tűntek volna el a rengeteg tennivaló és újabb kihívások között. Nagyon erős szakmai évünk volt a 2021-es és várhatóan a 2022-es sem lesz kevésbé nyugodt. Még a pandémia sem tudta megállítani a hazai építőipari fejlődést, de ez a hirtelen, robbanásszerű növekedés újabb kihívások elé állítanak minket.

Az építőanyagok robbanásszerű növekedése erősen átértékelte a szerződési határidőket és árrögzítéseket. Erre már mindannyian figyelünk, sőt a megrendelők is sokan már hónapokkal korában igyekeznek az alapanyagokat berendelni, az áremeléstől félve. Ez újabb logisztikai, leltározási és készlekezelési feladatokat hoz magával.

A szakmák közötti kommunikáció még a korábbinál is erősebb, hiszen a jó munkaütemezéshez ez elengedhetetlen. Ezért szaklapunk is keresi az alkalmat, hogy minél többet foglalkozzon és segítse a szakmai párbeszédet többek között a kéményseprők és épületgépészek között.

Előfordul, hogy „berobban” egy-egy cikkünk és komoly viták alakulnak ki, amiben sok személyes érdek is sérülhet. Ezeket igyekszünk minden esetben a szakmaiság felé terelve, építő jelleggel a szakmai etika figyelembevételével kezelni. Hiszem, hogy a viták előre visznek és építenek. Ehhez az kell, hogy képesek legyünk más álláspontokat is megismerni és saját nézeteink szakmai alátámasztásával közösen gondolkodni. Fontos az interaktivitás, ezért továbbra is várjuk előfizetőink témajavaslatait, gondolatébresztőit, akár közösségi oldalainkon, akár e-mailen, de igyekezni fogunk, hogy minél több szakmai rendezvényen személyesen is legyen alkalmunk a szakmai és baráti kommunikációra.

A VGF&HKL szaklap sosem volt csendes és megígérem, hogy az idei összes nagy durranásáról is hírt adunk!

Legyen Ön is előfizetőnk!

Lapunk nem létezhet előfizetők nélkül, ezért fontos, hogy minél több, szakmáját szerető, munkájára igényes épületgépészt, víz-, gáz-, fűtés-, hűtő-, klíma-, légtechnika-szerelőt tudhassunk olvasóink között. Ha Ön is egy ilyen kolléga, akkor szavazzon nekünk bizalmat és a VGF&HKL-re való előfizetéssel fejezze ki a szakma iránti elkötelezettségét! Az éves előfizetés díja 9990 Ft, amit akár azonnal, bankkártyával is kiegyenlíthet. Ezért az összegért 10 lapszámot juttatunk el Önhöz, ami azt jelenti, hogy egy szám mindössze 999 Ft-ért kerül a postaládájába. Mit kapunk manapság ennyi pénzért? A napi munkavégzéshez elengedhetetlen szakmai ismereteket biztosan nem!

ÉRDEKEL AZ ELŐFIZETÉS →

VGF&HKL szaklap