Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Fűtéstechnika

Amit csak a szerelő tud: gázkazánok speciális beállítása

Nem csak a termosztát letekerésével spórolhatunk

2022/6. lapszám | Lantos Tivadar |  1160 |

Speciális beállítások

A modern gázkazánokon egyre több beállítási lehetőség van, a beüzemelő szakemberek azonban hajlamosak elhanyagolni ezeket. Ennek részint az idő hiánya, részint a hozzá nem értés az oka. Nézzük át azonban, milyen lehetőségeink lehetnek, hátha érdemes vele foglalkozni!

A gázfűtés élt, a gázfűtés él, a gázfűtés élni fog, éppen ezért nem árt tanulni, tanulni, tanulni – hogy stílszerűek legyünk. Az emelkedő energiaárak miatt egyre nagyobb szerepet kap a takarékos működés, üzemeltetés. Ebben a legújabb technológiáknak óriási szerepük van, azonban az új készülékeket használni, üzemeltetni kell tudni.

A cikk még 12 869 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Fűtési rendszerFűtésszerelés