Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

HKLHűtéstechnika

Új tipusú HG-HA-kompresszorok

2022/6. lapszám | Csizmazia Gábor |  144 |

Új tipusú HG-HA-kompresszorok

A szívógáz-hűtéses kereskedelmi kompresszorok jobb hatékonyságot, nagyobb szállítóteljesítmény-lépcsőket, kompaktabb szerkezeti felépítést és új csatlakozási konfigurációt kínálnak. Az újratervezett csatlakozások illeszkednek a szektorban szokásos gázcsatlakozásokhoz, így egyszerűbb beépíthetőséget biztosítanak, ha a felhasználó cserekompresszort épít be. Az új kompresszorok lábtartói szintén megfelelnek az ágazati szabványoknak. A hatékonyság növelése és az energiafogyasztás csökkentése érdekében az új modelleket új és fejlett szelepezés, legújabb generációs elektromos motorok és fokozott gázáramlás jellemzi. Az új kompresszorok a legkülönbözőbb feladatokra használhatók, legyen az mélyhűtés, hűtés vagy klimatizálás.

A HG sorozat egy klasszikus, szívógázhűtéses kompresszor technológián alapul, a technika legújabb állása szerint. A zökkenőmentes futás, a szervizbarát, a nagy teljesítmény és a megbízhatóság a modern kompresszorok megkülönböztető jellemzői. A félhermetikus kompresszorokat teljesen optimalizálták a további hatékonyságnövelés érdekében. Az új modellek „e” betűvel rendelkeznek ez jelzi a nagyobb hatékonyságú kialakítást, a mechanikai fejlesztéseket, a kompakt kialakítást és a felhasználóbarát csatlakozásokat a berendezésen.

A cikk még 6 955 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Kompresszor