Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Ajánló

A szerelő legjobb barátja

2022/3. lapszám | Szilágyi László |  570 |

A szerelő legjobb barátja

Mivel a barátainkat mi magunk választjuk, így az ő viselkedésükből, stílusukból sokszor következtethet környezetünk a mi személyiségünkre is. Még a közmondása is erre utal: „Madarat tolláról, embert barátjáról!”. De ki lehet a szerelő legjobb barátja? Természetesen azok a szerszámok, amelyekkel mindennap dolgozik és amelyek segítik a napi kihívások teljesítésében.

Biztos vagyok benne, hogy kivétel nélkül minden olvasónknak vannak olyan eszközei, amelyekhez ragaszkodik. Láttam már nem egy olyan, „spéci” szerszámot, amit gazdája egy-egy probléma megoldására önmaga fejlesztett tovább, és mindig magánál hordja.

Ám ahogy egy jó barátság sem marad fenn magától, a kapcsolatot ápolni, gondozni kell, így van ez a munkaeszközeinkkel is. Arról nem is beszélve, hogy a legjobb szerszámok jellemzően magasabb árkategóriát képviselnek, és rendszeres karbantartással az élettartamuk jelentősen kitolható. Legyen szó présszerszámról vagy hűtőközeg-lefejtőről, fontos, hogy jó minőséget használjunk, olyan gépet, ami a legjobban illeszkedik a feladatainkhoz – és végezzük el rendszeresen a karbantartást.
Vannak olyan szerszámok, amiket csak nagyon ritkán kell használnunk, így magas beszerzési áruk miatt megéri bérelni őket. Szerencsére több gyártó és kereskedő is támogatja a kivitelezőket bérgépekkel, amiket érdemes használni. Egy-egy különleges gép bérlésével bővíthetjük szolgálatásaink körét, ami további profitot jelenthet számunkra.

Az idő pénz, ami kifejezetten fontos tényező manapság. Egy jól kiválasztott szerszámmal, ha megfelelő szaktudással kezeljük, jelentősen csökkenthetjük a munkaidőt. Érdemes oktatásokon, kiállításokon elsajátítani a gyakorlatot, ha az elméletet megismertük a VGF&HKL szaklap hasábjain.

Szaklapunk is kiállít az idei Construma kiállításon; szeretettel várjuk előfizetőinket egy személyes eszmecserére, ahol a szakmai ismereteink cseréje mellett a barátságot is ápolhatjuk!

„A legjobb épületgépészek előfizetőink, előfizetőink a legjobb épületgépészek!”

Legyen Ön is előfizetőnk!

Lapunk nem létezhet előfizetők nélkül, ezért fontos, hogy minél több, szakmáját szerető, munkájára igényes épületgépészt, víz-, gáz-, fűtés-, hűtő-, klíma-, légtechnika-szerelőt tudhassunk olvasóink között. Ha Ön is egy ilyen kolléga, akkor szavazzon nekünk bizalmat és a VGF&HKL-re való előfizetéssel fejezze ki a szakma iránti elkötelezettségét! Az éves előfizetés díja 9990 Ft, amit akár azonnal, bankkártyával is kiegyenlíthet. Ezért az összegért 10 lapszámot juttatunk el Önhöz, ami azt jelenti, hogy egy szám mindössze 999 Ft-ért kerül a postaládájába. Mit kapunk manapság ennyi pénzért? A napi munkavégzéshez elengedhetetlen szakmai ismereteket biztosan nem!

ÉRDEKEL AZ ELŐFIZETÉS →

VGF&HKL szaklap