Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Vízellátás

Szerelésre kész vízkezelési csomag családi házak számára

2023/1-2. lapszám | támogatott cikk |  1722 |

Szerelésre kész vízkezelési csomag családi házak számára

Szakemberként gyakran feladja a leckét, hogy lépést tartsunk a legújabb vízkezelési berendezések megjelenéseivel. Funkciók, fejlesztések, kényelmi lehetőségek százai jelennek meg minden évben és akkor még nem beszéltünk az egyes készülékek egymással való kompatibilitásáról. Ezzel a sokszínű felhozatallal szemben a legtöbb megrendelő átlagos, tipikus vízkezelési igényekkel rendelkezik.

A BWT idén bemutatja az új, AQA Perla Home csomagját. A szerelésre kész otthoni vízkezelési rendszer 3 korszerű berendezést foglal magába, amelyekkel kiszolgálja a legjellemzőbb igényeket. Ráadásul az új vízkezelési csomag egyszerűbbé teszi a korábbi tervezési, szerelési feladatokat!

Itt a BWT AQA Perla Home szett

A legnagyobb újdonság, hogy a csomagban található konyhai vízszűrőpatron már nem igényli, hogy a nyers, kezeletlen vizet a vízlágyítót kikerülve, egy külön ágon vezessük a konyhába. A BWT AQA Perla Home MCS patron a lágyított vízből képes hozzáadott magnéziumot tartalmazó, szűrt BWT Magnesium Mineralised vizet előállítani. Így az új otthonok építésénél kevesebb feladat adódik, a meglévő otthonokba való telepítés pedig sokkal könnyebbé és költséghatékonyabbá válik. Csaptelepet nem tartalmaz a csomag, de a legtöbb háromutas konyhai csapteleppel kombatibilis a rendszer, így a megrendelő konyhájának stílusához igazodva, szabadon kiválasztható.

Az AQA Perla Home vízkezelési csomag ezen felül tartalmaz egy BWT E1 központi vízszűrőt és egy modern, AQA Perla bio vízlágyító berendezést is. Ezzel a csomaggal 1 lépésben, 3 fronton gondoskodik a BWT az otthon vízkezeléséről. Ellátja a teljes épület központi vízszűrését, a vízlágyítást, és elérhetővé teszi az egyenesen a konyhai csapból folyó, szűrt BWT vizet.

A rendszer előnyei

A központi vízszűrőkből rendkívül széles kínálat áll rendelkezésre – a használat során jönnek elő a különbségek. Ekkor szembesül vele a felhasználó, hogy a rendszeresen elvégzendő szűrőcsere bonyolult és időigényes folyamat lehet. A csere halogatása viszont a teljes épület ivóvízvezetékére jelent kockázatot. Épp ezért jelent előnyt a BWT E1 központi vízszűrő esetében, hogy a szűrőcsere 30 másodperc alatt elvégezhető, akár egy kézzel, szerszámok és szennyeződések nélkül.

A szettben foglalt BWT AQA Perla bio vízlágyító berendezés erőssége szintén az egyszerű karbantartás és a kiemelt higiénia. A berendezés minden regenerálásnál automatikusan lefertőtleníti a gyantatöltetet, de kizárólag csak a lemerült hányadot. Így nem csak a magas higiéniáról gondoskodik, de optimális sófelhasználás és kedvező üzemeltetési költség mellett teszi ezt.

A felhasználói igényeknek megfelelve, az otthoni vízkezelési rendszer minden készüléke csatlakoztatható a BWT applikációhoz, így az üzemeltetés folyamata is egyszerű és gyors. Az okostelefonra érkező értesítések, beállítható e-mailek időben jelzik, amikor valamelyik berendezés karbantartást, utántöltést igényel.

BWTVízkezelésVíztisztítás

Kapcsolódó