Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

2023-ban újra HUNGAROTHERM!

2023/1-2. lapszám | támogatott cikk |  95 |

2023-ban újra HUNGAROTHERM!

A HUNGEXPO Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központban 2023. március 29. és április 2. között várják ismét kiállítóikat a CONSTRUMA – HUNGAROTHERM szakkiállítások. Kiállítóink több tízezer szakember, valamint építkező és felújító végfelhasználó számára mutathatják majd be legújabb termékeiket, innovációikat. A CONSTRUMA csokor kiállításai 2023-ban a HUNGAROTHERM Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás, a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás.

A CONSTRUMA csokor nemcsak Magyarországon, de a közép-kelet-európai régióban is az egyik legjelentősebb fórum, mely komplexen mutatja be a szorosan összefüggő területek – épületgépészet, építőipar – szakmai újdonságait, irányvonalait. Az egyidejű megrendezés, a bemutatott területek szoros kapcsolata olyan erőt képviselnek együtt, amely a résztvevő kiállítók és látogatók számára is komoly szakmai előnyt jelent. Így minden páratlan éveben az épületgépészet hangsúlyosabb megjelenésével tovább erősödik a csokor szakmai tartalma, hiszen hangsúlyosabb szerepet kapnak a gépészmérnököknek, szerelőknek, leendő épületgépész szakembereknek szóló programok, találkozók.

A kiállítások szerepe továbbra is fontos. A személyes találkozás, kapcsolatápolás ereje, a közvetlen értékesítés és üzletkötés az üzleti élet motorjaként segítik az ágazat szereplőit. A HUNGAROTHERM kiállítás 2023-ban is ezt a lehetőséget kínálja az épületgépészet területén működő cégek számára. Az idei évben 11. alkalommal megrendezendő HUNGAROTHERM széleskörű szakmai támogatottsággal, színvonalas szakmai programokkal, a hazai épületgépészet kiváló cégeinek felvonultatásával a gépészmérnökök, az épületgépészet területeinek szakemberei számára kiemelkedő lehetőséget kínál a piaci kínálat áttekintésére, a trendek megismerésére. Szerves része a RENEO, mely a megújuló energiák tematikáját mutatja be, és a szakma, valamint a nagyközönség részéről is kiemelt érdeklődés övezi.

A csokor minden évben több száz kiállítóval és több tízezer látogatóval, 4 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel az ágazatok újdonságait. Ezzel az otthonteremtés legszélesebb spektrumát kínálja a látogatóknak, ilyen formában az építkező, felújító nagyközönség és a szakma számára is a legfontosabb esemény.

Az elmúlt évek és napjaink nehézségei ellenére folyamatos a kiállítói érdeklődés. A kiállítás területének jelentős részét már lefoglalták a cégek, a szervezők pedig már a kísérő szakmai programokról egyeztetnek a partnerekkel annak érdekében, hogy a szakmai látogatók számára is minél vonzóbb fejlődési lehetőségeket kínáljanak a kiállítói újdonságok feltérképezése mellett.

A szakmai programtervek között szerepel többek között a Budapest és Pest Megyei Mérnöki Kamara által szervezett szakmai továbbképzés, a Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség által szervezett konferencia és bemutató. A szakmai programok és a kiállítási csokor fókuszában 2023-ban az energiahatékonyság és az energiatakarékos otthonok és komplex megoldások állnak. Bővebben a tervezett programokról a kiállítás honlapján található információ.

A kiállítás nyitvatartása:

  • március 29–30. 10-től17 óráig,
  • március 31. és április 1. 10-től 18 óráig,
  • április 2. 10-től 17 óráig.

Bővebb információ: www.hungarotherm.hu

ConstrumaHUNGAROTHERMKiállítás