Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Ismét Budapesten a mustra

2016/4. lapszám | Lantos Tivadar |  1300 |

Ismét Budapesten a mustra

Vigyázó szemünket ismét Budapestre vetettük, hogy újabb épületgépész kereskedéseket mustráljunk. A meglepetések vizitje volt a mostani, és az eredmények is vegyes képet mutattak.

Lebuktunk!

Ez alkalommal hat üzletet vettünk górcső alá, ezek között voltak kisebbek, nagyobbak, melyekből ötöt tudtunk értékelni. Megpróbáltuk a csepeli Merkaptot is vizsgálni, de ez alkalommal már nem jártunk sikerrel. Lebuktunk! Ebben az üzletben komolyan olvassák a VGF szaklapot, ismerik már a rovatot, sőt a szerkesztőket is könnyen beazonosították. Így nem maradt más hátra, mint körülnézni, elbeszélgetni – no meg elgondolkodni azon, hogy ilyen esetben mit csináljunk legközelebb…

Egyébként az üzlet nemrég lett felújítva, bővítve. Szép, rendezett, de azt, hogy milyen a kiszolgálás gyorsasága, a szakmaiság vagy az udvariasság, ez alkalommal nem tudtuk lemérni. Nem úgy a többieknél. Ellátogattunk a Szentmihályi úti Megathermhez, a Práter utcai Szatmárihoz, a kispesti MART-hoz, valamint a Fogarasi úton található Gépész Holdinghoz. A Merkapt helyett Csepelen az Aqua-Maxima üzletébe ugrottunk be egy rövid vizitre.
A Gépész és a Megatherm ez alkalommal kimagasló teljesítményt produkált, szakmailag képben voltak, az udvariassággal és a segítőkészséggel sem volt probléma, és a kiszolgálás sebessége is jó ütemben zajlott. A Szatmárinál viszont rezgett a léc.

A teljes cikket csak előfizetőink olvashatják, bejelentkezés után.

Ha van előfizetése, .
Még nem előfizetőnk? Válasszon előfizetési konstrukcióink közül!

Előfizetés

Kereskedelem