Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

ÉpületgépészetTanulságos történetek

Lomtalanításból visszamaradt kazánokkal újítottak

Az „ócsítás” lett a veszte a közös képviselőnek

2018/3. lapszám | Lantos Tivadar Bokor András |  3058 |

Figylem! Ez a cikk 6 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Lomtalanításból visszamaradt kazánokkal újítottak

A társasházi lakógyűléseken mindig akad olyan lakástulajdonos, akinek nem tetszik a többség véleménye. A hangos kisebbség bizony rossz irányba terelheti a folyamatokat. Olyannyira, hogy egy jól működő, új, korszerű fűtésrendszer helyett egy leharcolt, 40 éves technológiára alapuló fűtésrendszer épül meg. Olcsón!

Bokor András okleveles gépészmérnök, igazságügy szakértő rovata

A távhőszolgáltató bosszúja?

Míg egy polgári per esetében pénzbírságról, egy büntetőpernél börtönről beszélünk, mint büntetési tételről. Eddig a VGF hasábjain megjelenő tanulságos történeteinkből egy volt büntetőügy – ahol sajnos haláleset is történt –, most viszont egy társasházi közös képviselőt vádoltak meg hűtlen kezeléssel, akit szintén börtön fenyeget. Történetünk egy agglomerációban levő, négyemeletes, 85 lakásos panelház fűtéskorszerűsítéséről, illetve annak viszontagságairól szól.

A cikk még 19 205 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 990 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1990 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 9990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Bokor AndrásESCOTanulságos