Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Áttekintő táblázatHKL

2-csöves fancoilok

Áttekintő táblázat

2021/12. lapszám | VGF&HKL online |  2110 |

2-csöves fancoilok

Hőszivattyús rendszerbe integrálható, kb. 2 kW teljes hűtőteljesítményű, lapos (dizájn), kétcsöves fancoilok jellemző adatait hasonlíthatjuk össze táblázatunkban, a magyarországi forgalmazóktól kapott adatok alapján. Táblázatunk hat gyártó hét típusát, a HOTJET, a Vaillant Saunier Duval, a Galletti/Columbus, a Polar, a Panasonic és a Tekno Point készülékeit tartalmazza.

A cikk egy vízszintesen gördíthető, többoszlopos táblázatot tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 990 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1990 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 9990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Fan coil

Kapcsolódó