Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Szakmakörnyezet

Javíttatunk, amíg lehet

2021/11. lapszám | Erdősi Csaba |  3893 |

Javíttatunk, amíg lehet

Megkérdeztük online kiadásunk gázkészülék-szerelő olvasóit ügyfeleik általuk tapasztalt hozzáállásáról „a szerelni vagy kicserélni” kérdéskörben. A válaszadók döntő többsége úgy látja, a tipikus magyar gázkészüléktulajdonos addig használja berendezését, amíg az végképp ki nem leheli a lelkét, cserére, korszerűbb típusra váltásra csak ezután szánja el magát. Ennek nyilván számos oka van, ezek feltárása azonban szétfeszítené e cikk kereteit, így csupán a tényt rögzíthetjük: aligha számíthatunk a magyar gázkészülék-állomány gyors megújulására.

Mostanra hagyománnyá vált, hogy az internetes oldalunkon különböző kérdésekben szavazásra kérjük az olvasóinkat, a szavazás eredményét pedig e hasábokon is közzétesszük. Jelen szavazásunk a print és online kiadásunk többszörös interakciójából született, annak apropóját ugyanis októberi számunk gondolatébresztő vezető anyaga adta.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Szavazás

Kapcsolódó