Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Klímatechnika

A kültéri koszos maradhat?

2021/9. lapszám | Erdősi Csaba |  566 |

A kültéri koszos maradhat?

A VGF&HKL szaklap hírleveleiben, illetve az online felületünkön rendszeresen megkérdezzük olvasóinkat egy-egy téma kapcsán, és némi kiegészítéssel ellátva a nyomtatott számunkban beszámolunk a szavazás végeredményéről is. Legutóbb a kollégák klímatisztítási gyakorlatáról tettünk fel kérdéseket. A válaszokból kirajzolódó kép pedig igencsak meglepő.

A klímaberendezéseket is fontos évente legalább egyszer karbantartani. A készülékek most csúcsüzemben működnek, és bizony sok problémát okoz a nem megfelelően elvégzett karbantartás. Sok esetben már az ár is árulkodó lehet egy klímakarbantartás során. A túl olcsó szerelők nem fektetnek kellő hangsúlyt a készülék tisztítására, nincs meg a megfelelő szerszámozottságuk a karbantartás elvégzéséhez. Sok esetben a beltéri egység még kap valamiféle törődést, azonban a kültéri hozzáférhetetlensége miatt azok karbantartása is elmarad. Mi arra voltunk kíváncsiak, hogy a minket olvasó szerelők a saját gyakorlatban hogyan járnak el, ezért arra kértük őket, négy állítás közül válasszák ki azt, ami rájuk jellemző.

A cikk még 6 730 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

KarbantartásKlímaSzavazásVGF&HKL szaklap