Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

ÉpületgépészetTechnológia

Csőszerelés nyomás alatt

2022/4. lapszám | Lantos Tivadar |  473 |

Csőszerelés nyomás alatt

Az épületgépészetben, gáz- és vízszerelésben, vagy éppen az olajiparban egyaránt előfordulhat, hogy egy nyomás alatt álló, üzemi vezetéket kell szerelni tekintettel a zavartalan üzemvitelre. A gyakorlatban ipari és lakossági technológiákkal is könnyen megoldható feladat, betartva a megfelelő technológiai utasításokat.

A folyamatos ellátás biztosítása bizonyos helyzetekben létkérdés. Télen a teljes gázszállítás például nem állhat le napokig, mert egy vezetékszakasz meghibásodott, megsérült. Víz esetén hasonló a helyzet, egy társasházban a teljes strangot nem feltétlenül szükséges kizárni, ha az egyik albetét meghibásodott csőszakaszát szükséges cserélni, és nincs más mód annak kizárására.

A cikk még 7 261 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Szerelés

Kapcsolódó