Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Fűtéstechnika

Spórolás elektromos termofejekkel

2022/10. lapszám | Erdősi Csaba |  622 |

Spórolás elektromos termofejekkel

Viszonylag olcsón, egyszerű, szaktudás nélkül is elvégezhető telepítéssel elég sokat spórolhatunk a gázfogyasztásunkon, ha manuális szeleppel szerelt radiátorainkat programozható, termosztatikus radiátorfejekkel szereljük fel. A fűtési rendszert nem kell megbontanunk hozzá, mert a legtöbb kézi állítású szelep szárára egy adapter segítségével könnyen illeszthető. Segítségükkel pontos hőmérsékletet tarthatunk a lakás helyiségeiben, igazodva a szokásainkhoz, életritmusunkhoz.

Megrohanták a gépészboltokat az iskolák, óvodák, bölcsődék és egyéb közintézmények, hogy gyermekzáras, vandálbiztos elektronikus, programozható szelepmozgatókat, másképpen termofejeket szerezzenek be. A roham érthető, hiszen, ha előírás a közintézmények számára a maximális hőfok át nem lépése, akkor muszáj gondoskodni olyan eszközökről is, amelyek segítségével a hőmérséklet-szabályozás megoldható, ráadásul a technológia természetesen családi házakban, lakásokban is használható, ahol kétcsöves radiátoros fűtési rendszer működik.

A cikk még 7 361 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Szabályozás