Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Vízellátás

Csőgörény, avagy lefolyótisztítás spirállal

2023/1-2. lapszám | Pálfi József Károly |  857 |

Csőgörény, avagy lefolyótisztítás spirállal

Ez a cikk a csőtisztító spirálokról, gépekről szól a gyakorlatban. Ezeknek a berendezéseknek a használata egyszerűnek és magától értetődőnek tűnik, ezért sokan akár laikusként is hajlamosak belevágni a duguláselhárításba. Ez azonban csak a látszat, avatatlan kezek a fennálló problémát nem megoldják, hanem sok esetben megsokszorozzák.

A hétköznapok napirendjét gyakran megzavarhatják váratlan események. Megáll a víz a mosdóban, nehezen folyik el a kádból a víz, úszik a fürdőszoba a padlóösszefolyó irányából, eldugul a vécé, nem vezeti el a mosógép a vizet, a mosogató lassan folyik le, pedig már többször szétszedték a szifont, az udvari tisztítónyílásban áll a víz és sorolhatnám… Épületen belül több technika közül lehet megoldást választani. Házi praktikák, internetes videók ezrei mutatják, mit hogyan kellene csinálni, de ezek gyakran nem érnek sokat. És bevillan egy kép.  Ismerősnél „spirállal” „csőgörénnyel” oldották meg a problémát. Irány a bolt! De mit vegyek? Hisz a gyártók versenyeznek azért, hogy minél több pénzt költsünk felesleges eszközökre, a választásban viszont nem segítenek.

A cikk még 7 167 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 990 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1990 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 9990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Csatorna

Kapcsolódó