Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Gépészninja

Motivációs eszközök

Avagy hogyan lesz alkalmazottaimból szuperninja

2020/4. lapszám | Szilágyi László |  8253 |

Motivációs eszközök

Sajnos sokszor találkozunk olyan munkatársakkal, akiknek nem sok kedvük van a munkához. Mindig késnek, lógnak a neten, a munkájuk trehány, tanulási készségük nincs, kezdeményezni sosem akarnak, felelősséget meg pláne nem vállalnak. Bizony ilyenkor a jó Ninjamester előveszi fegyvertárából motivációs eszközeit és dolgos harcosokat farag a leglustább naplopóból is.

Hogyan kezdjük? Először is nem árt, ha ismerjük a másikat. Ha még a nevét sem tudjuk megjegyezni az új kollégának, ne is kezdjünk neki. A belső motiváció felépítése személyfüggő, könnyen lehet, hogy ami az egyik embernek ösztönző, a másikra immunis. Ezért kell kiépíteni személyes kapcsolatot a motivációra szoruló kollégával, hogy felmérjük az ő mozgatórugóit.

A cikk még 14 405 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 990 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1990 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 9990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Cégügyek

Kapcsolódó

A főnök

A főnök

A kommunikáció feketeöves mestere megtanítja, hogyan legyél cégvezető

A főnök II.

A főnök II.

A kommunikáció feketeöves mestere megtanítja, hogyan legyél cégvezető