Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Szakmakörnyezet

Szakmaiság mindenekelőtt 2.

2022/5. lapszám | Lantos Tivadar |  476 |

Szakmaiság mindenekelőtt 2.

Folytatjuk jogosultságról szóló cikksorozatunkat, előző lapszámunkban a gázszerelők tevékenységéhez szükséges szakmai követelményeket, vizsgákat tekintettük át, most pedig a kéménnyel kapcsolatos tevékenységeket vesszük górcső alá.

A kémények, égéstermék-elvezetők nélkülözhetetlen tartozékai az épületeknek. Ahhoz, hogy a fűtőberendezéseink megfelelően, takarékosan, környezetkímélően üzemeljenek, a kéményseprő, kéményépítő mesterek, szakemberek munkájára nagy szükség van.  A kéményépítők fél éves tanfolyam keretében sajátították el a szakma alapjait. Azonban a gyakorlatban igen összetett feladat a kémények kivitelezése.

A cikk még 6 371 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 990 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1990 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 9990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

KéményKéményseprőSzerelés

Kapcsolódó