Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Szerszám

Préspofák és egyéb alkatrészek karbantartása

2022/11. lapszám | Székely Tamás |  370 |

Préspofák és egyéb alkatrészek karbantartása

Sokan tisztában vannak vele, hogy drága présszerszámukat, akár csak egy autót, rendszeresen kell szervizeltetni, különben megnő a meghibásodás kockázata, rosszabb esetben a berendezés javíthatatlanul tönkremegy. Arra már kevesebben ügyelnek, hogy nem csak magukat a présgépeket, hanem a préspofákat, gyűrűket, adapterpofákat is érdemes rendszeresen átnézetni. A szervizes tapasztalatok szerint ezek a részegységek már csak akkor kerülnek hozzájuk, amikor már nem működnek.

Ezt a cikket a VGF&HKL szaklap 2022. márciusi számában megjelent, Présgépek ellenőrzése, karbantartása és az alkatrészek cseréje című cikk folytatásaként írjuk. Ebben a részben, a présgépek után, a préspofák, présgyűrűk, adapterpofák karbantartásáról, ellenőrzéséről szeretnénk megosztani önökkel információkat, amennyire itt az újság terjedelmén belül, illetve amennyire a szigorúan bizalmasan kezelendő gyártói szerződések és utasítások lehetőséget biztosítanak.

A cikk még 10 029 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

KarbantartásSzerszámok

Kapcsolódó