Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

HKLKlímatechnikaLégtechnikaTechnológia

Válasz a Covid-helyzetre

UV-lámpás fertőtlenítővel ellátott fan coilok

2021/1-2. lapszám | Varga Csaba |  714 |

Válasz a Covid-helyzetre

Az idei Covid járványhelyzet miatt új szempontokhoz kell alkalmazkodni a mindennapi életben, ezzel kapcsolatban olyan igények jelentek meg, amelyek korábban ismeretlenek voltak. Előtérbe került a vírusok terjedésének a megakadályozása, a személyes és közös higiénia, környezetünk tisztasága és fertőtlenítse. A piacon sokféle légfertőtlenítő készülék, ózongenerátor jelent meg, mely mind azt szolgálja, hogy az életterünkben a mikrobák számát csökkentse.

Az köztudott és bizonyított, hogy egy fertőzés súlyosságát és terjedési képességét meghatározza a csíraszám, vagyis valaki minél nagyobb mennyiségű vírussal, mikrobával kerül kontaktusba, annál nagyobb valószínűséggel kapja el a betegséget és annak annál súlyosabb lesz a lefolyása. Kisszámú mikroba, vírus bejutását a szervezet még könnyen kivédi az immunrendszer segítségével, ezért törekedni kell a mikroba- és vírusszám csökkentésre.

A cikk még 8 891 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 990 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1990 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 9990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

EgészségKlímaKoronavírus

Kapcsolódó