Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Épületgépészet

WorldSkills 2021 – mutatjuk a hazai elődöntő feladatát

2020/5. lapszám | Erdősi Csaba Szigetvári Csilla |  1204 |

WorldSkills 2021 – mutatjuk a hazai elődöntő feladatát

Egy rézcsőből épített, lágyforrasztásokat, hajlításokat és préskötéses elemeket is tartalmazó, nyomáspróbázott csőhálózatot kellett elkészíteniük azoknak a fiatal magyar épületgépész szakembereknek, akik a WorldSkills 2021 nemzetközi szakmai megmérettetésen való indulás jogáért szálltak versenybe. Nem volt egyszerű dolguk, 2 mm-es mérettűrésnél nagyobb eltérés esetén például már nem járt maximális pontszám!

A veszélyhelyzet kihirdetése hajnalán, 2020. március 12-én zajlott le a hazai válogatóverseny szakmai középdöntője a Szily Kálmán Szakiskola Tanműhelyében. Azt túlzás lenne állítani, hogy tolongtak a résztvevők a munkapadok mellett, a zsűrinek 6 fiatal szakember közül nyílt lehetősége kiválasztani azokat, akik a magyarországi döntőbe jutottak. Hogy ez utóbbit mikor tartják, arról egyelőre még a szervezők sem tudnak nyilatkozni, minden a járványhelyzet alakulásán múlik.

Címkép: Jól felszerelt tanműhely várta a fiatal szakembereket

A cikk még 4 844 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 990 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1990 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1990 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 9990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

EuroSkillsWorldSkills

Kapcsolódó