Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

AjánlóAppajánló

Számláljunk!

Appajánló

2021/9. lapszám | Papp Tibor |  6873 |

Számláljunk!

Nagyon egyszerű, de hiánypótló eszköz lehet telefonunkon a CountThings from Photos nevű alkalmazás. Ha gyakran kell ömlesztett, kötegelt vagy rendezetlen halmazban lévő dolgokat megszámolnunk, ez az applikáció nem hiányozhat készülékünkről.

Leggyakrabban farönkök, fém- és PVCtermékek, csövek, rudak stb. számolására használják gyártási folyamatokban, raktárakban, valamint szállítási és logisztikai tevékenységekben. Természetesen kisebb vagy nagyobb szórt tárgyak is megszámolhatók, és az sem akadály, ha ezek nem egyforma színűek, méretűek, formájúak. Pillanatok alatt megszámlálhatunk például alkatrészeket, szerelvényeket, idomokat, hibafoltokat vagy akár pénzérméket, rovarokat, borsószemeket, azaz szinte bármit.

Számolási sablonokat használ az app, így a felismerő algoritmus pontosabban alkalmazkodik a különböző tárgytípusokhoz. A program minden megszámlált elemet megjelöl a képen, így ellenőrizhető a pontosság. Az eredményül kapott jelölt képeket el lehet menteni vagy el lehet küldeni. A számlálási eredményekről űrlapot készíthetünk, amely szintén tárolható, küldhető.

Számolási sablonokat használ az app

Az alkalmazás egyetlen szeplőfoltja (apropó; a szeplőfoltokat is megszámolhatjuk egy arcon), hogy nem ingyenes. Viszont kapunk hét nap korlátlan próbaidőt, ez alatt kipróbálhatjuk az appot, eldönthetjük, könnyebbé teszi-e életünket. Ha igen, meg fogja érni az árát.

Szoftver

Kapcsolódó