Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Játsszon és utazzon velünk Linzbe!

Szerencsés olvasóink az új üzemben nézhetik meg, hogyan készül a STEELOX, a Ke Kelit új találmánya

| |  262 |

Játsszon és utazzon velünk Linzbe!

Látogassa meg velünk Európa egyik legmodernebb új csőgyárát, és legyen a Ke Kelit és a VGF&HKL szaklap vendége! 2022 első felében (a járványhelyzet előírásait figyelembe véve) a helyesen válaszoló VGF&HKL-előfizetők közül kisorsolunk két szerencsést, aki megtekintheti a Ke Kelit GmbH. új linzi üzemét.

A 180 méter hosszú, 6500 m² alapterületű új, hipermodern csőgyártóüzem napi 350 km cső gyártására alkalmas, az ott dolgozók komfortérzetét és a minőségi gyártást ipari padlófűtés, valamint 560 db mennyezethűtés-modul szolgálja. Ebben az üzemben állítják elő a Ke Kelit új találmányát, a tekercses kivitelű flexibilis rozsdamentes csövet, a STEELOX-ot is. Ez a csőrendszer 2022 első negyedévében Magyarországon is, a hazai engedélyezése után, a kivitelezők rendelkezésére fog állni.

Amennyiben szeretné látni többek között ennek a terméknek az előállítását, válaszoljon helyesen három kérdésünkre:

  1. Milyen anyagból van a STEELOX csövek belső, vezetett közeggel érintkező rétege?
  2. Említsen két olyan tulajdonságot a STEELOX csőrendszerrel kapcsolatban, amely lehetővé teszi jelentős költségek megtakarítását a rozsdamentes szálanyagú csövekkel összehasonlítva!
  3. Milyen átmérőtartományban érhető el a STEELOX rendszer?

Egy új innovatív találmány gyártása; egy most átadott hipermodern csőgyártóüzem; barátságos linzi vendéglátás és egy éjszaka komfortos hotelben!

Figyelem!

Nyereményjátékunkban kizárólag érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink vehetnek részt. A kérdések megválaszolásában segítséget talál a VGF&HKL szaklap februrár 7-én megjelenő, összevont január-februári számában.

A játék 2022. március 8-ig tart. A helyes beküldők közül sorsolással választjuk ki a két szerencsést nyertest, akiket értesíteni fogunk az utazás pontos időpontjáról, illetve az ausztriai beutazás feltételeiről.

 A megfejtéseket az info@vgf.hu e-mail-címre várjuk.

Ke KelitNyereményjátékVGF&HKL szaklap