Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Nikkelmentes cső a Viega-tól

2008. július 3. | VGF&HKL online |  1746 |

Az alábbi tartalom archív, 16 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Nikkelmentes cső a Viega-tól

A Viega bemutatta 1.4521 Sanpress csövet, amely a megszokott szerelés mellett gazdaságosságot biztosít. A cső az ÉMI által jóváhagyottan minden ivóvízvezeték-szerelésnél alkalmazható, viszont nem tartalmaz nikkelt, így a világpiaci ár ingadozása nem befolyásolja az árat, így lehetővé vált a nemesacélból készült csővezeték-hálózatok megbízható középtávú kalkulációja.

Az 1.4521 Sanpress csövet 12-108 mm-es mérettartományban gyártják. A feldolgozásnál nem változik semmi, a cső tetszés szerint minden használatos szerszámmal méretre vágható, sorjátlanítható vagy összepréselhető, illetve feldolgozható a Viega nemesacél és vörösöntvény présösszekötőkkel és szerelvényekkel. A gyártó az új terméket az eddigi csövektől egy végighúzódó zöld vonallal különbözteti meg, illetve zöld dugaszokkal szállítja ki, amelyek védenek a szennyeződésektől.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Viega