VGF&HKL szaklap

Böngészőértesítő: új funkció a VGF honlapon

| |  1190 | |

Böngészőértesítő: új funkció a VGF honlapon

Ha szeretne azonnal értesülni a víz, gáz, fűtésszerelő, a hűtős, klímás, légtechnikás szakmát érintő hírekről, újdonságokról, kattintson a kis harang ikonra honlapunkon, a jobb alsó sarokban!

Netezzen nyugodtan, szörfölgessen a világhálón, vagy éppen csevegjen barátaival, akkor sem marad le a legfrissebb, épületgépész szakmát érintő hírekről. Amint új hír kerül a honlapunkra, számítógépén vagy androidos telefonján, tabletjén  a böngésző értesítést fog küldeni. Szabadon eldöntheti, hogy az Ön számára érdekes lehet az adott téma, ekkor elolvashatja, ha nem átugorhatja.

Mindenképp hasznos lehet ez a funkció azok számára, akik a szakma ütőerén szeretnék tartani a kezüket, és naprakész tudással szeretnék végezni a munkájukat. Ha nem szeretné tovább használni ezt a funkciót, akkor egy kattintással le tud jelentkezni az értesítésekről. Egy próbát mindenképp megér!

Az úgynevezett push értesítőre feliratkozhat a jobb alsó sarokban megjelenő harang ikonra kattintva

Első alkalommal engedélyt kér a böngésző (ez sokaknál magyar nyelven is megjelenhet)

Ha már feliratkozott, a harang ikon kisebb és halványabb lesz, de továbbra is megjelenik, mert erre kattintva tudja kezelni a tőlünk érkező értesítések ki- és bekapcsolását

A harang ikonra kattintva bármikor leiratkozhat az értesítésekről, és később újra fel tud iratkozni

A böngészőértesítő a legelterjedtebb böngészőkben – Chrome, Firefox, Safari, Opera – működik,  windowsos és androidos gépeken, mobilokon.

VGF szaklap