Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Mérnöki és épületgépészeti bravúr Kiskunhalason

Járványkórház két és fél hét alatt

2020. június 4. | VGF&HKL online |  1672 |

Mérnöki és épületgépészeti bravúr Kiskunhalason

Mérnöki és épületgépészeti bravúrral épült fel két és fél hét alatt egy 3100 m²-es mobil járványkórház Kiskunhalason. A komplett létesítmény megfelel a legszigorúbb infektológiai szabályoknak és a legmodernebb szellőzéstechnikai elvárásoknak.

Karanténba került a járványkórházas cikkünk

Eltávolítottuk az online felületeinkről ezt a cikkünket, illetve a cikk alapján készült posztjainkat, beharangozó hirdetéseinket is.

Döntésünk nem volt egészen önkéntes, a nekünk nyilatkozó épületgépész tervezőt fenyegette meg jogi lépésekkel a generálkivitelező, ha nem így teszünk. Szóval az írás internetes verzióit a szakmai informátorunk érdekében töröltük, de a már kinyomtatott júniusi lapszámból nem tudjuk kivenni.

Ha a kezébe kerül, véletlenül se olvassa el, de ha már elolvasta, akkor legalább ne beszéljen róla senkinek, és felejtse el mielőbb, az a biztos!

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

EgészségügyÉpületgépészetKoronavírusLégkezelés