Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Higiénikus WC: Az érintésmentes Viega működtetőlap

Visign for Style 25 sensitive

| |  83 |

Higiénikus WC: Az érintésmentes Viega működtetőlap

A szigorúbb higiéniai követelmények különösen megváltoztatták a napi használatban lévő termékekről alkotott véleményünket. A Viega egy olyan megoldást kínál, amely a higiéniai funkcionalitás és a formatervezés minőségének tökéletes kombinációját kínálja a WC működtetőlapok területén. Az új Visign for Style 25 sensitive WC működtetőlappal úgy indíthat öblítést, hogy a kezét a szükséges öblítési funkció elé helyezi. Mivel bőrének nem kell a felülethez érnie így a kórokozók távol maradnak.

A Visign for Style 25 sensitive WC működtetőlap magas színvonalú elektronikus technológiákat fog össze, amelyek évek óta bizonyítják értéküket. Ezek a technológiák egy érintés nélküli, rendkívül kényelmes és rendkívül higiénikus öblítési megoldást hoztak létre. Az öblítés megkezdéséhez egyszerűen mozgassa a kezét a megfelelő szimbólum elé. A nagyobb szimbólum egy teljes öblítést jelent, a kisebb pedig kevesebb vizet használ (a beállításoktól függően két, három vagy négy liter).

Intuitív működés

Az intuitív működés elengedhetetlen mindenütt, ahol a higiénia szükségszerű. A Visign for Style 25 sensitive működtetőlap finom rácshálót képző pontjain át működik. A megvilágított pontok érintés nélküli öblítést váltanak ki az előre beállított öblítési mennyiségben, és feltérképezik az egyes mezőket a megfelelő funkciók aktiválásához. A hatást hangsúlyozza az öblítőlemez tiszta fehér színe, amelyen a tisztaság látványa tükröződik.

A Visign for Style 25 sensitive fluoreszkáló festékkel van ellátva, amely a természetes napfényt és a mesterséges fényt is felhasználja feltöltéséhez Sötétben világít, így látható anélkül, hogy világítást kellene kapcsolni a helyiségben.

A Visign for Style 25 sensitive kiváló minőségű műanyagból készül, és varratnélküli felülete rendkívül könnyen tisztítható.

Maximális higiénia: A Viega új Visign for Style 25 sensitive WC működtetőlap teljesen érintésmentes öblítési megoldás. A design lenyűgöző, mert a megjelenés, a funkció és a technológia között egyensúly van. (Fotó: Viega)

A technológia találkozik a Viega tervezésével

Nemcsak a Viega Visign termékeinek elegáns megjelenése és a többszörösen díjazott design ad lendületet a modern fürdőszoba kialakításában, hanem az általuk alkalmazott kifinomult technológia és az általuk nyújtott legnagyobb kényelem is kiemelkedő. A Viega lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyedülálló, modern, wellness hangulatot árasztó fürdőszobákat hozzanak létre a teljes termékpalettájukkal, például zuhanyfolyókával, WC működtető lapokkal, kádszerelvényekkel, elektronikus kádvezérlőkkel, valamint az előfal-technológiával, amely rendkívül rugalmas. A Viega Prevista a kényelmet a design-al párosítja. Az állítható magasságú WC és mosdókagyló modulok, valamint a feltűnő WC öblítőlemezek kiválasztása biztosítja, hogy az új előfarlendszer valódi különlegesség legyen a fürdőszobában. A vízelvezetés technika padlóösszefolyói és zuhanyfolyókái, valamint a mosdószifonok és kiegészítők széles választéka teszi teljessé a kínálatot.

A Viega termékek színkombinációi és izgalmas anyagösszetételei segítik az ügyfeleket abban, hogy harmonikus fürdőszobát alakíthassanak ki.

A Viega Visign termékcsalád a Viega csoport által gyártott előfalrendszerek és vízelvezetéstechika része.

ViegaWC