Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Kamu gázszámlákat küldözget valaki

2021. január 27. | VGF&HKL online |  1483 |

Kamu gázszámlákat küldözget valaki

Ismeretlen csalók az NKM Energia online ügyfélszolgálata nevében küldenek elektronikus gázszámlát az ügyfeleknek. Senki ne fizessen, a levél mögött adathalászat áll!

Az NKM Energia Zrt. 2021. január 1-je óta MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-ként működik tovább, ám több ügyfél is kapott mostanában olyan számlát, amelyet még a régi néven állítottak ki. Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. arra figyelmezteti az ügyfeleit, hogy csalók próbálnak visszaélni a jóhiszeműségükkel.

„Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az MVM Next hivatalos online ügyfélszolgálati cím ugyfelszolgalat@online.mvmnext.hu, vagy a  noreply@mvmnext.hu. Az ügyfeleknek minden esetben ezekről az e-mail címekről megy a hivatalos, hiteles tájékoztatás, amennyiben új számlájuk készül.

Jelezzük továbbá, hogy az email-ben érkező elektronikus számlák, vagy számlaértesítőkön minden esetben szerepel az MVM Next-nél vezetett szerződéses folyószámla száma, a számla száma, illetőleg feltüntetjük az átutaláshoz szükséges adatokat is (bankszámlaszám, illetve a közlemény rovatba szükséges számsort).

Az MVM Next online ügyfélszolgálati honlapján sosem kérjük, hogy adja meg bankkártya adatait, azokat minden esetben a biztonságos banki felületre történt átirányítást követően szükséges csak beírni ” – írja a társaság.

A szolgáltató azt kéri, hogy bárki, aki gyanús levelet kap, küldje azt tovább az adathalasz@mvm.hu email címre vagy jelezzék ügyfélszolgálatunk +36 1/20/30/70 474 9999 telefonszámán.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Csalás

Kapcsolódó