Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Érintésmentes WC-működtetőlapok a Viega-tól

Egyszerűen tiszta megoldás

| |  170 |

Érintésmentes WC-működtetőlapok a Viega-tól

A Viega több mint 50 WC-működtetőlapot kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy minden fürdőszobában személyre szabott dizájn legyen. Még jobb, hogy minden „Visign” működtetőlap rendkívül könnyen tisztítható anyagokból készül. A gyártó úgy tervezte „Visign for More 205 szenzitív” és „Visign for Style 25 szenzitív” modelljeit, hogy a legmagasabb szintű higiéniát biztosítsa. Az öblítés teljesen érintésmentes.

A „Visign for More 205 sensitive” és a „Visign for Style 25 sensitive” WC működtetőlapok kiváló elektronikus technológiával készültek, amely kiállta az idő próbáját. Érintésmentes kialakításuknak köszönhetően ezek a működtetőlapok nemcsak rendkívül kényelmesek, hanem higiénikusak is: Úgy indít öblítést, hogy kézével elhalad a panel egyik kiemelt pontja előtt. A nagyobb jelölt felület teljes öbítést jelenti, a kisebb pedig víztakarékos alternatíva, amely beállítástól függően két, három vagy négy liter vízzel öblít.

Érzelmileg kifejező dizájn

A lekerekített élek és sarkok és maga a fekete üveg felület könnyedséget és ragyogást kölcsönöz: a „Visign for More 205 szenzitív” a fürdőszobai dizájn érzelmileg kifejező irányzatát testesíti meg. Ahogy a kéz közeledik a laphoz, az érintésmentes öblítés működéséhez foltok jelennek meg egy pixeles fényfelhőben – ez a legfontosabb tervezési jellemző. Ennek a „Visign” működtetőlapnak a formája és kivitelezése tudatosan idézi a modern, prémium okostelefon megjelenését.

Érintésmentes elegancia

A „Visign for Style 25 szenzitív” a fehér fényű tiszta és féltónusú pontjai határozzák meg a működtetőlap megjelenését. Fluoreszkáló kivitele kiemeli a kiváló működtetőlap érintés nélküli eleganciáját. Napközben töltődik – még mesterséges fényben is –, és sötétben hangulatos éjszakai jelzőfény lesz belőle.

A „Visign for More 205 szenzitív” világító és kényelmes kialakítással büszkélkedhet, amely a szuper könnyű öblítésnek köszönhetően a legmagasabb szintű higiéniát biztosítja: A WC érintés nélkül öblíthetővé válik, csak azzal, hogy kezét elhúzza a működtetőlap előtt.

A Viega elektronikus „Visign for Style 25 szenzitív” WC-működtetőlap érintés nélkül hajtja végre az öblítést, kialakítása a dizájn, a funkció és a technológia közötti jól megtervezett egyensúlyt testesíti meg.

(Fotók: Viega)

ViegaWC

Kapcsolódó