Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Őrizzük meg a múltat!

Támogassa ön is adója egy százalékával az Épületgépészeti Múzeumot!

2023. január 19. | VGF&HKL online |  444 |

Őrizzük meg a múltat!

Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlása nagy segítség a nonprofit szervezeteknek. Azoknak a figyelmébe ajánljuk az Épületgépészeti Múzeumot, mint támogatható közhasznú szervezetet, akik még nem rendelkeztek az adójuk 1 százalékáról.

Idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzünk az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadónak 1+1%-áról. Ez legkésőbb 2023. május 22-ig, az szja-bevallástól függetlenül is megtehető.

Szeretnénk felhívni a kollégák figyelmét, hogy a listán 19087. sorszám alatt megtalálható a MÉGMA Magyar Épületgépészeti Múzeum Alapítvány, melynek munkatársai a gyűjtemény tárgyainak (több, mint 9000 darab, köztük a nyitóképen szereplő 110 éves gázkandalló a Szilágyi Dezső téri templomból) felújítására, bemutatható állapotba hozására örömmel fogadják a felajánlott 1%-okat.

Sorszám: 19087

Adószám: 18979316-1-41

Név: MÉGMA Magyar Épületgépészeti Múzeum Alapítvány

Cím: 1025 Budapest, Napvirág utca 10.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ÉpületgépészetMúzeumTámogatás

Kapcsolódó