Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Az értékőrzés közös feladatunk!

A Épületgépészeti Múzeum idén is számít a szakmabarátok egy százalékaira

2024. január 23. | VGF&HKL online |  688 |

Az értékőrzés közös feladatunk!

A VGF&HKL olvasói minden hónapban találkozhatnak az Épületgépészeti Múzeum tárgyaival. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlása nagy segítség a nonprofit szervezeteknek – amilyen a múzeum is. Kérjük, amennyiben még nem rendelkezett személyi jövedelemadója szabadon felhasználható egy százalékáról, gondoljon az Epületgépészeti Múzeumra.

Idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzünk az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadónak 1+1%-áról. Ez legkésőbb 2024. május 21-ig, az szja-bevallástól függetlenül is megtehető.

Szeretnénk felhívni a kollégák figyelmét, hogy a listán, 19568-as sorszám alatt megtalálható a MÉGMA Magyar Épületgépészeti Múzeum Alapítvány, amely a gyűjtemény tárgyainak (több, mint 10000 darab) felújítására, bemutatható állapotba hozásukhoz örömmel fogadják a felajánlott adó 1%-okat.

Sorszám: 19568
Adószám: 18979316-1-41
Név: MÉGMA Magyar Épületgépészeti Múzeum Alapítvány
Cím: 1025 Budapest, Napvirág utca 10.
Az Épületgépészeti Múzeum címe: 1225 Budapest, Tétényliget utca 3.
Tel.: +36 1 425 3288

e-mail: info@epuletgepeszetimuzeum.hu webcím: www.epuletgepeszetimuzeum.hu

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

múzeum

Kapcsolódó