Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Ing. Pavel Ulrich

 3518 | |

Ing. Pavel Ulrich cikkei

Pavel Ulrich

Kémények

segítség a gyakorlatban VI.

2022. április 8. |  544

Ez a cikk a kéményépítés kiválasztott szerelési hibáira és hiányosságaira összpontosít, különös tekintettel az épített, kerámia kéményrendszerekre. A cikkben szereplő kiválasztott fényképek valós életből vett példákat mutatnak be.

Pavel Ulrich

Kémények

Segítség a gyakorlatban V.

2022. március 2. |  811

Ez a cikk a kéményépítés szerelési hibáira és hiányosságaira összpontosít, különös tekintettel a rozsdamentes acél és az épített/falazott kéményrendszerekre. A cikkben szereplő kiválasztott fényképek valós életből vett példákat mutatnak be.

Pavel Ulrich

Kémények

Segítség a gyakorlatban 3.

2022. február 3. |  701

Hogyan csináljuk és hogyan ne csináljuk. Ez a cikk a kéményépítés kiválasztott szerelési hibáira és hiányosságaira összpontosít, különös tekintettel a műanyag kéményrendszerekre. A cikkben szereplő kiválasztott fényképek valós életből vett példákat mutatnak be.

Pavel Ulrich

Kémények

Segítség a gyakorlatban 2.

2021. december 6. |  2347
3 5 (2)

Ez a cikk a kéményépítés kiválasztott szerelési hibáira és hiányosságaira összpontosít, különös tekintettel a műanyag kéményrendszerekre. A cikkben szereplő kiválasztott fényképek valós életből vett példákat mutatnak be. Mottónk: Hogyan csináljuk, és ne csináljuk! Cikksorozatunk második része következik.

Pavel Ulrich

Kémények

Segítség a gyakorlatban

2021. november 3. |  5080
4 4.75 (4)

Ez a cikk a kéményépítés kiválasztott szerelési hibáira és hiányosságaira összpontosít, különös tekintettel a műanyag kéményrendszerekre. A cikkben szereplő kiválasztott fényképek valós életből vett példákat mutatnak be. Mottónk: Hogyan csináljuk, és ne csináljuk! Cikksorozatunk első része következik.