Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Balajti Zsolt

 575 | |

Balajti Zsolt cikkei

Balajti Zsolt

Klímával fűteni?

2017. április 3. |  851

Egyre több fórumon, egyre szélesebb körben bukkan fel a klímával fűtés gondolata, és elégedett felhasználói tapasztalatokról is egyre többet hallani. Cikkünkben a klímával fűtés kérdését igyekszünk körbejárni.

Klímával fűteni?!

2014. június 3. |  16 196
1 5 (1)

A közelmúlt változásaival ez a lehetőség reálissá lett, de vajon rentábilissá is vált-e? Erre keresi cikkünk a választ.

Mivel, hogyan fűtsünk? II.

2012. április 11. |  6485
1

Folytatjuk cikksorozatunkat, mégpedig a gáztüzelés után az egyéb fűtési módokkal. Érdemes feleleveníteni az előző lapszámunkban megjelenteket, de önállóan is élvezhető cikkünk.

Mivel, hogyan fűtsünk? I.

2012. március 8. |  3788
1

Az energiaárak közelmúltbéli drasztikus emelkedése, a mélyülő gazdasági válság és recesszió miatt általánosan kibontakozó költségcsökkentési igény kapcsán mindinkább a megújuló energiaforrásokat hasznosító rendszer- megoldások irányába fordult mostanában a köz figyelme. Megújuló energiaforrások hasznosítása területén tevékenykedő vállalkozásként mi is egyre gyakrabban találkozunk azzal az igénnyel a hozzánk betérő érdeklődő felhasználók részéről, hogy segítsünk nekik eligazodni a széles piaci kínálat erdejében, hogy mind gazdaságossági, mind kényelmi, mind pedig ökológiai értelemben a legkedvezőbb döntést tudják hozni épülő/ felújítandó ingatlanuk fűtési rendszerének kiépítése/korszerűsítése kapcsán.