Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Környezetbarát oldafali fűtő

| |  2059 |

Az alábbi tartalom archív, 13 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Környezetbarát oldafali fűtő

Az Apengroup legújabb fejlesztésű Rapid elnevezésű oldalfali fűtője környezetbarát, mert a szén-monoxid kibocsátása 0, és CO2 kibocsátása is minimalizált a magas hatékonyságú égésnek köszönhetően.

A fűtő által termelt hőt egyenesen kivezeti a levegőbe, az égéstermékek pedig egy lezárt rendszerben mozog, a fűtött környezettől teljesen elzárva. Nincs átvivő folyadék, a vízhűtés okafogyottá válik. A berendezés összes részét tesztelték, hogy a végtermék megbízható legyen. A készüléket biztonsági eszközökkel is ellátják, így van rajta biztonsági termosztát, elektronikus gyújtó, gyújtás- és lángérzékelő elektródák. A berendezés rendelkezik ISO 9001-es minősítéssel. Kiegészítők segítségével akár horizontálisan, akár vertikálisan felszerelhető. Egyszerűen a felmelegítendő helyiségbe kell őket felszerelni, nincs szükség egy különálló szobára vagy dobozra.

Fűtési rendszerKörnyezetvédelem