Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Lapradiátor újdonságok

| |  2457 |

Az alábbi tartalom archív, 13 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Lapradiátor újdonságok

Ha nincs elég hely a hagyományos vízszintes radiátorok felszerelésére, vagy a fűtési funkció mellett berendezési tárgyként is kívánja használni a fűtőtestet, érdemes Európa piacvezető gyártója, a Purmo függőleges típusaiban gondolkodni.

Ezeket a radiátorokat széles típus-, méret- és színskálában kínálják, 10 éves minőségi jótállással. A hagyományos bordázott laplemez radiátorok függőleges változata, a képen látható Purmo Vertical mellett a dekoratív radiátorok és fűtőtestek között is megtaláljuk a függőleges típusokat. A teljesen sima előlapú Purmo Kos V radiátorok érdekes együttest alkothatnak az egyszerű formákkal inspirált belső terekkel. Az, hogy nincs rajta semmilyen sajtolás, szigorú külsőt kölcsönöz neki, ami kitűnően illik a modern belső terekbe. A Purmo Faro V kivételes stílusú lemezradiátor. Az előlapján könnyedséget és eleganciát kölcsönző, függőleges, préselt bordázattal rendelkezik. A Purmo Narbonne V elegáns és modern. Különböző belső terekben alkalmazzák. Ezeket a fűtőtesteket gyakran választják modern irodát és üzletet berendező vásárlók, de lakásokban és családi házakban is gyakran alkalmazzák őket.

A függőleges változatok szélessége 140-750 mm-ig, magasságuk 1500-2200 mm-ig terjed. A horizontális modellekhez hasonlóan itt is elérhetők a 10, 20, 21, 22-es típusok.

 

Radiátor