Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Elektromos fűtések

| |  1589 |

Az alábbi tartalom archív, 12 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Elektromos fűtések

Elindult a www.elektromosfutes.hu honlap amely segíti eligazodni a villamos tervezőknek, épületgépészeket, kivitelezőket az elektromos fűtések tervezésében, kivitelezésében. A honlaphoz tartozó szakmai blog teret ad az elektromos fűtésekkel kapcsolatos témák, esettanulmányok megbeszéléséhez. A honlapról ingyenesen letölthető egy elektromos tervezést elősegítő program, amely - többek között - segít külső területek, csatornák, csövek fagymentesítő fűtéseinek tervezésében. A honlapon regisztrálhatnak tervezők kivitelezők, hogy az e témában érdeklődők az ország egész területéről megtalálhassák a legjobb szakembereket.

Elindult a www.elektromosfutes.hu honlap amely segíti eligazodni a villamos tervezőknek, épületgépészeket, kivitelezőket az elektromos fűtések tervezésében, kivitelezésében. A honlaphoz tartozó szakmai blog teret ad az elektromos fűtésekkel kapcsolatos témák, esettanulmányok megbeszéléséhez. A honlapról ingyenesen letölthető egy elektromos tervezést elősegítő program, amely - többek között - segít külső területek, csatornák, csövek fagymentesítő fűtéseinek tervezésében.
A honlapon regisztrálhatnak tervezők kivitelezők, hogy az e témában érdeklődők az ország egész területéről megtalálhassák a legjobb szakembereket.

Elektromos fűtés