Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Megújult a Geberit Mapress préskötéses csőrendszer

2009. május 7. | VGF&HKL online |  1529 |

Az alábbi tartalom archív, 13 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Megújult a Geberit Mapress préskötéses csőrendszer

A prés-indikátor mellett a tömítőgyűrű további biztonságot jelent. A speciális kontúrnak köszönhetően a préseletlen kötések a nyomáspróba során tömítetlenek maradnak. Így elkerülhetőek az utólagos, üzem során fellépő nagyobb káresemények. Minden préselhető fém Geberit fitting védőkupakkal van ellátva. Ez a védelem megakadályozza a por és egyéb szennyeződés bejutását a csőhálózatba, növelve a biztonságot és a higiéniát, segíti a hibátlan kivitelezést. A védőkupak színe utal a megfelelő alkalmazási területre is. A megengedett üzemi nyomás 25 bar, illetve ennél magasabb is lehet. A rendkívüli mechanikai szilárdság széles körű alkalmazást tesz lehetővé, jóval túlmutatva a hagyományos épületgépészeti felhasználásokon.  

A prés-indikátor mellett a tömítőgyűrű további biztonságot jelent. A speciális kontúrnak köszönhetően a préseletlen kötések a nyomáspróba során tömítetlenek maradnak. Így elkerülhetőek az utólagos, üzem során fellépő nagyobb káresemények.

Minden préselhető fém Geberit fitting védőkupakkal van ellátva. Ez a védelem megakadályozza a por és egyéb szennyeződés bejutását a csőhálózatba, növelve a biztonságot és a higiéniát, segíti a hibátlan kivitelezést. A védőkupak színe utal a megfelelő alkalmazási területre is.
A megengedett üzemi nyomás 25 bar, illetve ennél magasabb is lehet. A rendkívüli mechanikai szilárdság széles körű alkalmazást tesz lehetővé, jóval túlmutatva a hagyományos épületgépészeti felhasználásokon.
 

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Geberit